İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tam Çözüm 2 ! Soru Cevap Bölümü

Sevgili Farming Simulator Oyuncuları. Daha önce Temel farming simulator kavramlarını konu alan bir tam çözüm hazırlayıp sunmuştuk. Ama hala bazı şeyleri sormak için mesaj gönderen arkadaşların olması ile açıklayıcı bir Tam çözüm Hazırlamaya Karar Kıldım.Soru Cevap Şeklinde oluşturacağımız bu tam çözüm yada sıkça sorulanlar bölümü de olabilir adı herneyse başlayalım.

SORU VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN DEVAMINI OKUYA TIKLAYINIZ.

Öncelikle temel Olarak Yararlanmak isteyenler Buradan İlk Tam Çözümümüze Gidebilir!

1.Soru : Ürünlerimi Nere Satabilirim ?
Cevap : Ürünlerinizi Oyunda bulunan Fabrika Bira imalathanesi veya liman aracılığı ile Satabilirsiniz. Peki ya Bunlar Nerde Diye Soracak olursanız Şuradan Harimaıza Bakabilir Mavi Renkli Yazılmış Yerlere Satışınızı Gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.farmingsimulatordestek.com/wp-content/resimler/2011/06/pda_harita.jpg

2.Soru : Ürünlerimi Sattığım halde neden az para geliyor ?
Cevap:Arkadaşlar ürünlerinizi satmadan önce “I” tuşu ile pda nızı acın Ve Şuradaki Resimde Olduğu Gibi Kırmızı Yuvarlak içerisinde bulunan Ok işaretleri Fiyattaki hareketlenmeyi gösterir. Yeşil ise ok fiyatımız artmış demektir , Kırmızı ise düşüşte , sarı ise fiyatta değişme yok demektir. Buradaki fiyat hareketlenlenmesine Göre hareket edebilirsiniz

http://www.farmingsimulatordestek.com/wp-content/resimler/2011/06/pda_satis.jpg

3.Soru : Çiftliğimizde ki silolar ne işe Yarar ?
Cevap: Silolar 2.Sorudaki cevapla aynıdır aslında… Fiyat hareketlenmesinde düşük paralar kazanmamak için ürünlerimizi silolarda bekletebiliriz ve fiyattaki artış ile satabiliriz.

4.Soru : Tarlayı Biçmek için uğraştığımda BiçerDöver Duruyor acaba Neden ?
Cevap :Nedeni genellikle yağmur yağdığı zaman Tarla biçemeyecek olduğumuzdandır Lütfen yağmurlu havada tarla biçmeye çalışmayınız..

5.Soru : İnek alıyorum ama gelmiyor acaba Neden ?
Cevap : İnekleriniz 1.Soruda Cevap Olarak verdiğimiz Resimdeki inek çiftliğine gelir
http://www.farmingsimulatordestek.com/wp-content/resimler/2011/06/pda_harita.jpg

6.Soru : Damper Nasıl Kalkıyor ?
Cevap:  Damper “Q” tuşu ile kalkmaktadır. Ürünü Satmak için Römorku dökme haznesine yaklaştırdığımızda Sağ Alt bölümde Para miktarımızı gösteren bilginin hemen üzerinde Yeşil Bir Logo çıkar O Logoyu Gördüğümüz zaman “Q” tuşuna basarak Damperi Kaldırabilir ürünü boşaltabiliriz…

7.Soru : Ne Nedir Nasıl biçilir ?
Cevap : Oyunun Orjinalinde 4 adet ürün vardır . Buğday Mısır Kanla ve Yulaf olmak üzere. Buğday Yulaf ve Kanola Aynı başlıklarla Biçilebilir , Sadece Mısır Farklı bir tabla ile biçilmektedir. Corn Cutter İsimli başlıklar mısır biçmek için kullanılır diğerler başlıklarda kanola yulaf ve buğday için kullanılır…

8.Soru : Sizin Sitenizde Neden Az Mod Var ?
Cevap : Sitemizde aslında az mod yok , Diğer siteler gibi aynı modları defalarca paylaşmıyoruz. Ve Sitemizden indirdiğiniz Modların Yüzde 99 u çalışmaktadır. Anında Müdahale edip Sorunlarını Düzeltebiliyoruz. Diğer Sitelerden farkımız Bu… Kalitemizi Sitemizi gezen bütün arkadaşlar biliyor. Biz Fs destek ekibi olarak Düzgün ve Gerçek Hizmet etmeyi benimsedik… Umarım Sitemizi Beğeniyorsunuzdur..

9.Soru : Yuvarlak Balya Nasıl Toplanır  ?
Cevap : öncelikle kepçeli traktörlerden birini almamız gerekiyor. benim tavsiyem uzatılabilen vince benzeyen traktörün alınması.zaten iki traktor var oyunda.ince sivli uçlu çatal gibi balya kolunu bu traktore takın.Takma işlemi Q tuşu ile yapılıyor. option control vinç traktörün son iki tuş özelliğni atamamız gerekiyor. bu arada birde balya römorku almamız gerekiyor. vinç şeklindeki ve balya römorkunu yuvarlak balyaların olduğu tarlaya götürüyoruz.vinç traktörün ucundaki sivri uçlu çatalı bayaya yandan gelecek şekilde yavaş yavaş batırıyor ve iyice balyanın içine sokuyoruz.burda önemli olan çatalın balyaya yavaş yavaş sokulmasıdır.hızlı olursa balya düşer veya hareket eder. blyları vinç traktörün kolu sayesinde balya römorkuna arka arkaya gelecek şekilde çifter çifter diziyoruz. sonra çiftliğe römorku götürüyoruz. vinç traktörle balyaları römorktan alıp samanlıkta aralıktan içeri atıyoruz ve para kazanıyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=5HkEJ5r2flk

Bu Cevpa İçin Sevgili . alibaba ya teşekkürler


 

Devamı eklenecektir…

Sorularınız Varsa Lütfen Bu Bölümü Kullanınız

 

38 Yorum

  1. kamil kamil 23 Temmuz 2015

    nal nreye konur

  2. cemil cemil 30 Haziran 2015

    Merhaba admin abi ben sana bi şy sorcam fs 2015 e güncelleme yüklemeden önce lime diye bi ürün yoktu güncellemeyi yükledim aradan baya bi zaman geçti bende dün gece oynarken fark ettim lime diye bi ürün geldi lime nedir nerde bulunuyo nerde kullanılıyo ?

  3. emre emre 18 Nisan 2015

    farming simulator 2013 te demo nasıl full olu

  4. Ufuk Ufuk 14 Ocak 2015

    Hocam işçi çalıştırmıyorum.
    hiç bir şey yapmıyorum ama yinede param azalıyor 5-7 arasında azalıyor.

    Lamborgini traktör scorpiyon ağaç kesme makinası new holland var neden acaba…

    • Kazım Uslu Kazım Uslu Yazar | 15 Ocak 2015

      Merhaba tarım aletlerinin mağazadaki açıklama kısmında günlük tüketim miktarı gözüküyor. o miktar kadar para harcar bu aletler. İşçi çalıştırmanıza gerek yok yani..

  5. kaan kaan 18 Temmuz 2014

    bu traktorleri tasımak için hangı aracı kullanmammız gerekıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir